Informacije
  • Radno vrijeme:

    Ponedjeljak-Nedjelja: 00:00-24:00

  • kontakt:

    Phone 01-6286-668

  • lokacija:

    Razina 1

FAVBET

Favbet je međunarodna tvrtka koja preko 20 godina djeluje na svjetskom tržištu sportskog klađenja, zabave te igara na sreću. Naše usluge koriste milijuni korisnika u svijetu.

Osim brojnih kladionica, online klađenja i casina, diljem Lijepe naše posluje i 15 Favbet automat klubova s najpopularnijim aparatima za igre na sreću.

Moderne i uzbudljive igre na sreću u Favbet AK zadovoljit će zahtjeve i najstrastvenijih igrača, dok će im naše ljubazno, profesionalno i diskretno osoblje bez iznimke biti na raspolaganju u svakom trenutku, s osmijehom na licu.

Igrači i gosti Favbet automat klubova mogu se uz najbolje tečajeve i ponude kladiti na brojne sportske događaje. Dok uživaju u jednom od naših moderno uređenih barova sa širokom ponudom bezalkoholnih i alkoholnih pića te uz veliki videozid za praćenje važnih utakmica i ostalih atraktivnih sportskih događaja.

Usluge Favbet-a, kao i društveno odgovorne projekte promiču sportski ambasadori, među kojima su Filip Hrgović- najbolji hrvatski boksač i međunarodni WBC teškaški prvak, pjevačica Lidija Bačić, dok su nas ranije zastupali i Ivan Rakitić- bivši “Vatreni”, zvijezda Barcelone i Seville te svjetski poznati nogometaši Adrian Mutu i Aleksandar Hleb.

Dosadašnjim društveno odgovornim projektima, medijskim i sportskim događajima i sponzorstvima, Favbet je pokazao kako konstantno ulaže u razne sportove, odnosno u njihov razvoj te promicanje sportskih vrijednosti.

 

DOBRO DOŠLI U Z CENTAR

Druženje i zabava na jednom mjestu