Radno vrijeme:

Radno vrijeme centra

ponedjeljak - nedjelja: 07-21

Hipermarket

ponedjeljak - nedjelja: 07-21

Trgovine

ponedjeljak - nedjelja: 09-21

Caffe barovi

ponedjeljak - nedjelja: 08-22

Restorani

ponedjeljak - nedjelja: 10-22

Gaming arena – HOG

nedjelja – četvrtak: 11-24

petak – subota: 11-03

O nama

Shopping centar nove generacije

Z centar je najmoderniji centar, rađen prema najnovijim standardima izgradnje i dizajna. Smješten je na zapadnom dijelu grada Zagreba u naselju Špansko.

Z Centar se dijeli na dva objekta koje nazivamo trgovački centar Sjever i retail park Jug, a u unikatnu cjelinu ih veže jedinstveni grijani pješački trg.

 

Što sve nudi Z centar ?

Trgovački centar Sjever nalazi se na dvije etaže na kojima vas očekuju poznati svjetski modni brendovi, sportski brandovi, najsuvremeniji hipermarket, food court s 10 restorana, moderni caffe barovi, beauty saloni i inovativni zabavni sadržaji, kao što je najveća gaming arena u Zagrebu.

Retail park Jug na donjoj etaži nudi raznoliku ponudu trgovina za uređenje doma dok jer gornja etaža rezervirana za sport i zabavu.

Ponuda trgovina Z Centra obuhvaća savršeni spoj odjeće, obuće, dječjeg asortimana, modnih dodataka, sportskih brendova i asortiman za uređenje doma.

Na posebno uređenom vanjskom trgu, koji spaja dva trgovačka dijela, odvijat će se zabavni program koji ćete moći pratiti s terasa naših restorana i caffe barova, dok se vaša djeca nesmetanom igraju na najmodernijem dječjem igralištu.

Arhitektonski studio Pulsar koji je radio projekt Z centra osvoji je nagradu European Property Awards 2020-2021 u kategoriju za najbolji projekt trgovačkih nekretnina u Europi.

 

Veselimo se vašem dolasku u vaš Z centar.
Kako do nas?

Zabava za sve

DOBRO DOŠLI U Z CENTAR

Druženje i zabava na jednom mjestu