Informacije
 • Radno vrijeme:

  POČETAK:svakim danom pola sata prije početka prve predstave

  ZAVRŠETAK:svakim danom pola sata nakon početka posljednje predstave

  Radno vrijeme bara:pon – čet od 08:00 do 23:00

  Radno vrijeme bara:pet, sub od 08:00 do 24:00

  Radno vrijeme bara:ned od 10:00 do 24:00

 • lokacija:

  Razina 1

CineStar

CineStar – nova zvijezda Zapada u Z Centru

Kino najnovije generacije u kojem nećeš znati što ti se više sviđa! Osim tehnološke superiornosti koja uključuje Harkness platna, Barco RGB laserske projektore, JBl zvučnike i Crown audio pojačala, interijer CineStara u Španskom obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri koji su uređivali i druga nagrađivana CineStar kina, dvojac Franić & Šekoranja. U sklopu kina nalazi se ukupno šest unikatnih kino dvorana uključujući i 3D dvorane. Posjeti i impozantan WOW bar s caffe terasom i dvije rođendaonice, a ovo je kino koje prvo u regiji ima multifunkcionalnu kino – gaming dvoranu. Partner gaming dvorane je Telemach, koji će omogućiti igranje na najbržoj 10 giga optičkoj mreži.

Uz impresivne kino dvorane, ovo je prvi CineStar u Zagrebu koji nudi Royal beds ležajeve za dvoje, izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitel. Obzirom da je udobnost na prvom mjestu, sva sjedišta u kinu su izrađena od kože s pomičnim naslonom za leđa, a nude i više prostora od klasičnih kina. Oni željni intime izabrat će Love box sjedala koja nude veću privatnost za parove, a luksuzna Vip Relax sjedala također osim pomičnog naslona nude i stolić za odlaganje s bežičnim punjačem mobitela. Ta sjedala pružaju i dodatnu udobnost, ali i više prostora koji omogućava i dodatnu fizičku distancu za posjetitelje.

Ovo su samo neki od razloga zasto moraš doći u CineStar Zagreb Zapad. Bilo da si tip za društvo ili “baš me briga idem sam”- popij piće prije ili poslije filma u našem baru, odaberi film I preukusne tople I svježe slane ili slatke kokice ili možda nachose I uživaj.

Sve info te kupovina ulaznica na blagajni I on line na www.cinestarcinemas.eu

DOBRO DOŠLI U Z CENTAR

Druženje i zabava na jednom mjestu