Informacije

iWash carwash&detailing

iWash carwash&detailing profesionalna je autopraona koja preko 10 godina djeluje na hrvatskom tržištu održavanja čistoće vozila. U nastojanju da pružimo najvišu razinu usluge,  u ponudi imamo ručno unutarnje čišćenje te najmodernije robotizirano vanjsko pranje i sušenje. Naš cilj je jasan; dok uživate u ponudi Z centra, iWash profesionalni tim pretvara Vaše vozilo u čistog i mirišljavog limenog ljubimca.

U današnjem ubrzanom načinu života, autopraona unutar trgovačkog centra predstavlja uštedu Vašeg vremena. Premium iskustvo održavanja vozila u iWash autopraonama nadogradili smo kreiranjem mobilne aplikacije za rezervaciju termina koja broji više od 3500 korisnika na području Primorsko-goranske županije.

Aplikaciju smo razvili vodeći se višegodišnjim proučavanjem potreba klijenata. Tako ona uz mogućnost brzog i jednostavnog naručivanja termina uključuje i automatsku obavijest korisniku čim je pranje završeno, a sve u cilju uštede dragocjenog vremena. Kao dodatnu pogodnost, svako 10. pranje naručeno putem iWash mobilne aplikacije je gratis.

Kako se od samog početka našeg rada bavimo i car-detailing segmentom, veliku pažnju posvećujemo anti-scratch metodama pranja kako bi lak Vašeg vozila imao najbolji mogući tretman. Stoga je vanjsko pranje i sušenje beskontaktnom Touchless 360° robotskom rukom najbolje što možete pružiti Vašem vozilu.

iWash klijenti termin za pranje rezerviraju u par klikova, a uobičajeno čekanje na red postaje stvar prošlosti. Za one koji ne preferiraju aplikacije, pranje je moguće naručiti i telefonom na kontakt broj 095 44 55 656.

Termin možete rezervirati već danas putem naše besplatne mobilne aplikacije.

 

Za preuzimanje mobilne aplikacije:

  • web poveznica iwash.com.hr/download/
  • ili u trgovini aplikacijama upisati iWash
  • ili skenirati QR kod kamerom mobitela

 

DOBRO DOŠLI U Z CENTAR

Druženje i zabava na jednom mjestu