Obitelj i djeca

Obiteljsko vrijeme u Z Centru

 

Obiteljsko vrijeme svima nam je dragocjeno.

Druženje je sve više postalo luksuz i u današnje vrijeme svi ga cijenimo. Svih izazova modernog vremena smo svjesni i u Z Centru smo napravili sve da biste se ti i tvoja obitelj osjećali ugodno. Osigurali smo našim najmanjim posjetiteljima najmodernije dječje igralište na dvije lokacije. Jedna je na našem predivnom otvorenom trgu, a druga na terasi na katu trgovačkog centra Sjever koja je produžetak food courta. Uz igrališta se nalaze terase na kojima roditelji mogu sjesti i osvježiti se ukusnom hranom ili pićem.

 

Igraonica MiniPolis

Igraonica se nalazi u trgovačkom centru Jug, na 1.katu. Osim redovne ponude igraonice u MiniPolisu se uvijek događa i nešto novo, kao što su razne tematske aktivnosti ili kampovi u vrijeme školskih praznika. Više o samoj igraonici pročitajte na linku. 

 

Gaming ti je ziher napet

Za malo veće osigurali smo zabavu u gaming areni Hall of Game u kojoj će nesumnjivo pronaći najnovije igre i najmodernije konzole. Zašto ne biste probali kao obitelj jedno gaming natjecanje? Više o najvećoj gaming dvorani na linku.

 

CineStar Zagreb Zapad

Kino najnovije generacije u kojem nećeš znati što ti se više sviđa! Osim tehnološke superiornosti koja uključuje Harkness platna, Barco RGB laserske projektore, JBl zvučnike i Crown audio pojačala, interijer CineStara u Z Centru obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri koji su uređivali i druga nagrađivana CineStar kina, dvojac Franić & Šekoranja. U sklopu kina nalazi se ukupno šest unikatnih kino dvorana uključujući i 3D dvorane. Posjeti i impozantan WOW bar s caffe terasom i dvije rođendaonice. Više o najmodernijem kinu na zapadu saznaj na  linku i rezerviraj ulaznice.

 

Više si sportski tip?

Za ljubitelje sporta uskoro se otvaraju najmoderniji sportski tereni na zapadu grada. Veseli nas da u našem okruženju živi puno obitelji za koje pripremamo još puno novosti i događanja u budućnosti.

 

 

Zabava za sve

DOBRO DOŠLI U Z CENTAR

Druženje i zabava na jednom mjestu