Informacije

Calligaris

Calligaris je renomirani made in Italy brend, koji već više od 100 godina oduševljava svoje kupce proizvodima vrhunskog dizajna i kvalitete te je postao sinonim za izvanredan talijanski dizajn, nudeći širok spektar proizvoda koji savršeno odgovaraju suvremenom načinu života.

U Calligarisu smo svjesni da su potrebe svakog prostora i osobe jedinstvene, zbog čega nudimo širok izbor proizvoda kako biste sa sigurnošću pronašli ono što odgovara vašem ukusu. Bez obzira radi li se o blagovaonici koja je uvijek otvorena za doček prijatelja i obitelji, udobnoj sjedećoj garnituri, prijateljskom pozivu kreveta na kraju dana, ili inspirativnom radnom prostoru u domu, uvjereni smo da ćete unutar Calligarisove ponude otkriti sve što je potrebno da vaš dom zablista posebnim sjajem.

Kvaliteta je naša temeljna vrijednost. Iz tog razloga, biramo samo materijale najviše kvalitete i posvećujemo se inovacijama kako bismo osigurali da svaki komad namještaja ne samo da izgleda impresivno, već i traje generacijama.

Calligaris -živi sa stilom

Popusti i novosti

DOBRO DOŠLI U Z CENTAR

Druženje i zabava na jednom mjestu