Proljetni praznici su zabavniji uz MiniPolis dječji kamp i bogat uskrsni program!

Tijekom školskih praznika, od 1. do  5. travnja, u prvom dječjem gradu će se održati 5-dnevni proljetni kamp sa školom kartinga, a šareni Uskrs u MiniPolisu, sa brojnim radionicama, zabavnim aktivnostima i uskrsnim kampom, kreće već u četvrtak, 28. ožujka.

Kako bi vaši mališani imali priliku provesti kvalitetno i sadržajno slobodno vrijeme, u MiniPolisu je osmišljen program koji će im ove proljetne praznike učiniti najboljim do sada.

Već u četvrtak, 28. ožujka u prvi dječji grad dolazi uskrsni zeko kako bi zabavio sve malene posjetitelje, ali i podijelio prve poklone. Pravo šarenilo će tek uslijediti, jer sve malene posjetitelje očekuju brojne kreativne uskrsne radionice i zabavne aktivnosti.

Za sve roditelje koji su u stisci s vremenom, zbog mnogih obaveza pred sami blagdan, u MiniPolisu je organiziran poludnevni i dnevni kamp – 28. i 29. ožujka koji uključuje sve uskrsne radionice, obroke i vođenje aktivnosti od strane stručnih animatora. Sve o programu i prijavi saznajte klikom na LINK.

U tjednu nakon Uskrsa, od 1. do 5. travnja, mališani imaju priliku svoje slobodno vrijeme ispuniti zabavnim aktivnostima u 5-dnevnom Proljetnom kampu sa školom kartinga. Spojem novih znanja, igre i druženja djeca će se opustiti i „napuniti baterije“ za nove izazove nakon školskih praznika.

Proljetni kamp u prvom dječjem gradu, uz cjelodnevne boravke s uključenim obrocima i vodstvom animatora, donosi i brojne zanimljive aktivnosti:

  • 5-dnevnu školu kartingu
  • mini golf
  • izlet u konjički klub
  • odlazak u Cinestar
  • zabavno – edukativne radionice
  • VR Space igre
  • Disco Glow Party
  • I još puuuno toga! 😊

Kako bi djeci praznici bili što bolji i zanimljiviji, roditelji mogu odabrati različite pakete i sadržaj.  SPORTSKI paket u sebi sadrži školu kartinga, koja će se, kao outdoor aktivnost, održavati na karting stazi, na vanjskoj terasi MiniPolisa. Osim 5-dnevnih paketa (basic i sport), možete odabrati i one dnevne.

DOBRO DOŠLI U Z CENTAR

Druženje i zabava na jednom mjestu