Adventure Mini golf: Uzbudljiva igra na krovu Z Centra

Kada pomislimo na idealnu zabavu, često zamišljamo sebe kako provodimo vrijeme na prekrasnim mjestima, stvarajući uspomene koje će nas pratiti cijele godine. Upravo takvu viziju možete ostvariti posjetom mini golf terenu na krovu Z Centra.

Ova inovativna atrakcija pruža vam jedinstvenu mogućnost da spojite svoju ljubav prema avanturama i golfu. Zamislite sebe kako prolazite kroz zelene staze, zahtjevne prepreke i natječete se s prijateljima, dok sunčeva svjetlost obasjava teren i pruža vam osjećaj slobode i uzbuđenja.

Adventure Mini golf donosi nešto novo i drugačije, a ono što viziju predivnog proljeća čini još posebnijom je nevjerojatan pogled s krova Z Centra.

Mini golf na krovu Z Centra je više od samo igre. To je prilika da se povežete s voljenima, da se smijete, natječete i stvarate uspomene koje će vas pratiti cijelog proljeća. Bez obzira jeste li iskusni golfer ili početnik, ova atrakcija pruža vam mogućnost da se opustite, zabavite na poseban način.

Dakle, ako želite iskusiti pravu avanturu proljeća, mini golf na krovu Z Centra je savršeno odredište za vas. Dođite i uživajte u ovoj jedinstvenoj zabavi. #springtime #sviuZ

NAPOMENE : Djeca do 12 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe. Rezervacije termina nisu moguće.

Svima koji žele organizirati team building mogu se obratiti na e-mail: marija@sportconcept.hr za dodatna pojašnjenja.

 

RADNO VRIJEME:

*Ljetno radno vrijeme od 18.07. do 01.09.2024.

Ponedjeljak – Nedjelja: 17:00 – 23:00

 

 

DOBRO DOŠLI U Z CENTAR

Druženje i zabava na jednom mjestu